Reparatie en Onderhoud
Reparatie en Onderhoud

Vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service

Vakkundig, degelijk en vriendelijke service

Bij ons is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt.

Met de steun van Bosch

Wij kunnen dagelijks rekenen op de steun van Bosch, de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals accu’s en verlichting, maar ook systemen als ABS en ESP. Door samen te werken met alle grote autofabrikanten, heeft Bosch alles in huis om elk autobedrijf van Bosch Car Service perfect te ondersteunen. Wij beschikken daarom over de juiste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt en reparatie aan uw auto.

Veel kennis in huis

Onze kennis blijft up to date en we blijven ons ontwikkelen op het gebied van auto onderhoud en autoreparatie. Dit komt door dat we:

  • Minimaal vier keer per jaar een update van de KTS-testapparatuur van Bosch krijgen

  • Bosch ESI, de digitale voertuigtechnische informatiebron voor alle autobedrijven van Bosch Car Service gebruiken

  • Gebruik maken van een speciaal forum waarop de autobedrijven hun kennis, reparatie-ervaringen en tips kunnen delen

  • Minimaal zes cursussen per jaar volgen. Bosch biedt een grote diversiteit aan trainingen

Uw fabrieksgarantie blijft geldig

Bosch Car Service gebruikt alleen Bosch-onderdelen en originele kwaliteitsonderdelen. Daardoor blijft uw fabrieksgarantie gewoon geldig. Uw nieuwe auto kunt u daarom met een gerust hart door ons in onderhoud laten nemen. Of het nu gaat om uw privéauto of een zakelijk gereden (lease) auto, ze zijn allebei even welkom.

Objectief advies

Bosch Car Service is niet merkgebonden. U krijgt daarom altijd objectief advies, zowel tijdens de aankoop van een auto als bij het onderhoud ervan.

Maak meteen een afspraak of bel ons!

Alle Diensten
Olie Motor